slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 4

Jelenlegi hely

Sajtóanyagok

Szarvas adott otthont a vízügyi konferenciának - beol.hu

"Hazánkban februárban még 127 ezer hektár terület volt víz alatt, ebből 68 ezer hektár szántó. A friss napi adat 22 ezer hektár – hangzott el azon a csütörtöki országos konferencián, aminek a Szent István Egyetem Szarvasi Campusa volt a házigazdája.

Konferencia a jövő vízgazdálkodásáról - beol.hu

"Hazai vízgazdálkodási képzések fejlesztése és összehangolása címmel tartanak nemzetközi konferenciát Szarvason, mely szerdán kezdődött.

A Szent István Egyetem, mint konzorciumvezető, a partnereivel – a Kecskeméti Főiskolával, a Szolnoki Főiskolával, valamint az IBS Water Nonprofit Kft.-vel – szervezte meg a kétnapos programot. A rendezvény a hálózatos együttműködések kialakítását hivatott elősegíteni hazai és nemzetközi projektek bemutatásával."

A jövő vízgazdálkodási agrármérnökei - www.szarvasihet.hu

"A Szent István Egyetem, mint konzorciumvezető partnereivel, a Kecskeméti  Főiskolával, a Szolnoki Főiskolával, valamint az IBS Water Nonprofit Kft-vel  2014. május 14-15. között kétnapos nemzetközi konferenciát szervez. A  rendezvény a TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0016 számú projekt hálózatos együttműködések kialakítását hivatott elősegíteni hazai és nemzetközi  projektek bemutatásával. A konferencia helyszíne a Szent István Egyetem,  Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tessedik Campus díszterme Szarvason."

Alap- és mesterfokon is képeznek majd vízgazdálkodási szakembereket Szarvason - newjsag.hu

"Hamarosan Szarvas válhat a hazai vízgazdálkodási szakemberképzés központjává. Legalábbis ezt vetíti előre az a kétnapos konferencia, amely kedden kezdődött a SZIE Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Karának szarvasi campusában.

Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, mint konzorciumvezető partnereivel a Kecskeméti Főiskolával, a Szolnoki Főiskolával, valamint az IBS Management Nonprofit Kftvel 2013. június 18-án délelőtt 10 órakor projektnyitó rendezvény keretében mutatta be a TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0016 számú projektet a nyilvánosság számára. A rendezvény helyszíne a Szent István Egyetem, Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tessedik Campus díszterme Szarvason.

A jövő vízgazdálkodási mérnökeiről Szarvason - www.szarvasihet.hu

"A házigazdák a rekkenő hőségben ásványvízzel, kávéval és némi pogácsával is fölszerelkezve várták a szakmai résztvevőket és a sajtó képviselőit.
A 650 millió forint értékű és 24 hónap futamidejű projekt eseményei már áprilisban elkezdődtek. A mostani nyitórendezvényen dr. Puskás János, a Gazdasági Kar dékánja mondott köszöntőt.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer